A stáb az erdő mellett forgatta riportját a tüntetőkről, akik már két napja ott voltak, sátoroztak esőben, sárban. A riporternő és a két kollégája éppen a zárszót vették fel a fákkal a háttérben. Környezetvédők, zöldek és a Greenpeace demonstráltak, mert egy nagy szemétégetőt építettek mélyen bent az erdő közepén.

A helyiek csak annyit vettek észre az egészből hogy valami nagyon bűzlik ezzel kapcsolatban. A nagyerdő mellett haladó autóút kivételével minden az erdőn átvezető utat szakaszosan sávonként lezártak és katonai járművek járőröztek az építkezés alatt. Egy hete azonban kitört a botrány, amikor egy fiatalasszony New Haven-ből balesetet szenvedett az erdő melletti úton, a kocsiját megtalálták, de őt magát nem. Sarah Foster, a riporternő a zárszót mondta, amikor az operatőr a nő háta mögött egy szakadt nőalakot látott megjelenni aki mintha segítséget kérne, intett is. Ám mikor felnézett a kamera mögül, senki nem volt ott, a többiek semmit nem vettek észre. Amikor újból a kijelzőre pillantott, megint ott állt. Már éppen oda akart kiabálni neki, hogy álljon ki a képből, mire teljesen eltűnt. A stáb fél óráig kereste a látni vélt nőalakot, de senkit nem találtak. Még egyszer felvették a zárszót, aztán pakoltak és elindultak a stúdióba megvágni az anyagot.

A stúdióban Sarah és az operatőr megtalálták a felvételen a rejtélyes női alakot aki integetett a kamerába. Azonnal elrohantak a rendőrségre megmutatni a filmet. Az FBI ügynökei fogadták őket. Azt mondták nekik, mindent tudnak és le kell foglalniuk a felvételt. Sarah nagyon csalódott volt, de persze készítettek egy másolatot róla, ami kint volt a kocsiban. A stábnak gyanús lett a nagy titkolózás. Egyikük hallott egy különleges kísérletről az erdő mélyén lévő titkos katonai bunkerben. Mivel Sarah számára túl misztikus volt az egész, gyanakodni kezdett. Ő az a típus volt aki addig nem hagyja abba az oknyomozást, ameddig magyarázatot nem talál. A rendőrségról kifelé menet meglátta az eltűnt nő férjét és a lelkészt aki kísérte. Azonnal szólt Jeff-nek, hogy kövesse a kocsihoz. Itt megmutatták neki a felvételt. - Nos mit szól hozzá tiszteletes? - kérdezte a nő. - Nem tudom. - felelte. - Megmutatná nekem a helyet ahol látták? - Természetesen. -felelte a nő. De mikor a helyszín közelébe értek, a rendőrség és a hadsereg járművei állták el az utat. A lelkész a nő fülébe súgta, hogy találkozzanak napnyugta után a templomnál, tud egy másik utat gyalogosan. Kérte, hogy hozzon egy kézikamerát.

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr691884214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása