Az üzenet amit az asztalon talátak teljesen egyszerű és világos volt: Újra szeretkezniük kell egymással a kamera előtt a következő két órában a bizonyítékok körül. Ha nem teszik meg, a hat évvel ezelőtti felvétel megy az FBI-nak, és mindnyájukra életfogytiglani börtön vár. Pánikba estek és teljesen tanácstalanul álltak döbbenten a helyzet előtt. Mindannyian sikeres karrierbe kezdtek és kiegyensúlyozott harmonikus párkapcsolatban éltek. Nem volt más választásuk, ha nem szerették volna derékba törni életüket. Egymásban sem bíztak, de nem voltak meggyőződve arról sem, hogy ha most megteszik akkor békén hagyják őket. Időt kellett nyerniük, vetkőzni kezdtek. Megcsörrent a telefon az asztalon. A kamerán keresztül valaki figyeli őket, és ha nem kezdik el azonnal az együttlétet, valamelyikük családtagja meghal. Teljesen meztelenre vetkőztek és párokat alkottak.**********

***************Erotikus tartalom **************************************

*******************************************************************

*******************************************************************

Amy vőlegénye az éjszaka közepén érkezett meg a házhoz. Egy levelet talált a postaládájában, amely felfedett minden titkot előtte. Feldúltan szállt ki a kocsiból és rohant be a házba. Menyasszonya éppen*****************

********************************************************* és a

könnyeket az arcáról *****************************************

Párja megbocsájtó kedvessége és együttérzése gyanút keltett az összeroppant Amy-ben. Bevillant neki, hogy vőlegénye a közeli kisvárosból származik és nem sokkal a hat évvel ezelőtti video parti után ismerkedtek meg egy bárban úgy, hogy a srác odajött hozzá. Hirtelen minden világos lett, csak nem értette, ha ennyire szereti, akkor miért kergette ilyen helyzetbe.

Mindenki előtt sírva leleplezte, és azt is elmondta érti, hogy miért tudthatta meg vőlegénye, hogy itt lesznek. De amikor lerohanták és leteperték, csak mosolyogva annyit mondott: van egy társam, aki távolról rögzíti az eseményeket, és nem ezt a jelenetet fogja eljuttatni a rendőrségnek.

Valóban elkövették egy társukkal a rablást, és a bizonyítékokat a házban rejtették el, ami egy bácsikájáé volt. Nem tudtak róla hogy buli lesz a házban, és amikor odaértek, az ablakból nézték végig. Elhatározták, hogy megszerzik a kamerát bármi áron, és ellopták a kollégiumból a felvétellel együtt. A vőlegény nem tudta, hogy a csapat is felszerelt egy rejtett kamerát, így gyakorlatilag videora mondta a vallomását képpel és hanggal. Minden kiderült és hosszú tárgyalás kezdődött. Amy-t pszichiátrián kezelték, mint később kiderült, súlyos kettős személyiségzavara, skizofréniája van.

A kivégzése napjáig nem volt hajlandó elárulni ki volt a társa. Amikor bekötötték az injekciót, végignézett az üvegfal túloldalán ülő öt baráton. Mielőtt végleg elvesztette a tudatát, homályosan a szemükbe nézett és szájról jól olvashatóan ezt suttogta: "Amy, én tartottam a szavam".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1001849695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása