Most nagyhét és böjt időszaka van, folytatódik a vallásos témájú horror történet a parázna feleségről, a pokoljáró lelkészről és a féltékeny bigott vallásos férjről. De bibliai vonatkozása is lesz amely követi a szentírást és remélem nem sértek meg vele senkit sem. Tehát húsvét hetére mai aktualitással csak ebben a témában lesznek írások bűnről, kárhozatról, a végén pedig a feltámadás örömhíréről. Történet nemcsak keresztényeknek sci-fi, fantasy és misztikus thriller elemekkel egy kis Tarantino-s beütéssel. Röviden a történetről...

Röviden a történetről: Egy fiatalasszonynak szeretője van, és egy este hazafelé tart autójával együttlétük után, amikor baleset éri, árokba borul és elveszti eszméletét. A pokolban ébred. Eleinte azt hiszi elkárhozott, de aztán érzi, hogy valami nem stimmel. Testileg van ott, nem halt meg, valamilyen féreértés folytán került oda. A kisváros lelkésze a helyi tv riporterétől kap egy felvételt, amelyen az asszony szellemként jelenik meg egy az erdőben készített tudósításban. Nyomozni kezdenek és szörnyű felfedezésre jutnak.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr291880026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása