Mi történne, ha a nők is átélnék a róluk szóló fantáziákat? Fellázadnának? Ez a történet egy nőről szól akit egy férfi reménytelen szerelmével üldözött, és végül elméjének börtönébe zárt.

Erika kínzó fejfájással ért haza a munkából. Azonnal lefeküdt az ágyába pihenni.Párja mellébújt és átölelte. A lány lassan elaludt, este tízkor ébredt fel. Elment lezuhanyozni és bekapcsolta a televíziót. Egyedül élt, barátja néha meglátogatta. De Steve ekkor már nem volt ott.

 Steve egyedül élt és reménytelenül szerelmes volt Erikába. A lány nem viszonozta érzelmeit, Steve-nek azonban volt egy különleges képessége. Képzeletében meg tudta idézni a nőt és valóságosként élte meg a vele való kapcsolatát. Azzal nem számolt, hogy Erika az erős telepatikus üzenetek hatására álmaiban a férfi rabjává vált és nem tudott megszabadulni ettől a lelki kapcsolattól. Ebben a viszonyban ugyanis a férfi ragaszkodó, hűséges nőnek képzelte őt és a nő pedig képzeletének kiszolgálója lett.

Erika ismerte Steve-t, aki a szomszéd lépcsőházban lakott és már többször probálkozott udvarlással. Virágokat és ajándékokat kapott tőle, de a csinos szőke 30 éves nőnek nem jött be a kicsit kövérkés macis férfi. Többször határozottan elutasította.

Eleinte csak rémálmaiban jelent meg neki, akkor minidg szeretkeztek és vacsoráztak. Steve esténként és éjjel idézte meg a lányt otthonában. Egy idő után azonban még telhetetlebbé vált. Napközben a munkahelyén is megjelent és kivitte ebédelni persze csak képzeletben. Munka után és hétvégén moziba, színházba és fogadásokra járt vele.

Erika ebből egyre többet érzékelt, és állandóan az agyában motoszkált a férfi. Gondolatok gyötörték, hogy megjelenik a munkahelyén, hazakíséri és mindenhol mögötte áll. A feje állandóan fájt már és normális kapcsolatot sem tudott kezdeni, pedig ideális jelentkezők bőven voltak és neki is tetszett egy srác a gazdasági osztályról.

Ma este már úgy érezte nem bírja tovább. Megint hallucinációk gyötörték, de most hányingere is volt és görcsölt a hasa is. Terhes nem lehetett, hiszen fél éve nem volt férfival, hacsak nem.. De ez lehetetlen! Álomba merült a tévé előtti fotelágyon és álmában megkérdezte Steve-t:

- Terveztünk gyereket a te álmodban?

- Persze, hát nem emlékszel? válaszolta a férfi.- Be is rendeztük a kisszobát nálam.

Erika elsírta magát és felriadt az éjszaka közepén. Elrohant az éjszakai gyógyszertárba terhességi tesztért. Pozitív lett. Másnap beteget jelentett a munkahelyén és nőgyógyászhoz ment. - Álterhesség. mondta az orvos és pszichológushoz utalta a nőt. A terhesség összes tünetét produkálta már egy hét után. Hasa megnőtt, menstruációja egy hete késett és a melle is megduzzadt.

Észrevette, hogy erős akarattal tud hatni a férfira, korlátozott önálló döntései és tettei is lehetnek az álmon belül. Meg akarta bántani hogy végleg békén hagyja. Valami nagyon súlyosat akart elkövetni ellene az álomban. Megcsalni nem tudta mert a férfi hűségesnek képzelte el őt. Kitalálta, hogy halálos beteg és hónapjai vannak hátra. A gyereket nem szülheti meg, ezért el kell vetetni. Meglepetésére virtuális orvosai igazolták a diagnózist és rákot állapítottak meg nála. Abortálták és megkezdték a kezelést is.

Steve végig mellette volt. Érdekes módon megnyugtatta a férfi jelenléte. Látta hogy bajban is kitart mellette. Ezért elutasította a további kezelést és kérte, hogy az utolsó hónapját otthon békében tölthesse párjával.De mikor hazamentek, minden ugyanúgy folytatódott tovább. Nem bírta tovább, meg akart halni. Ekkor borzalmas ötlete támadt.

A munkaidejében megtervezte és leírta magának, hogyan szabadul meg álmában végleg a férfitól. Megölni nem akarta, de ha ő meghal a férfi számára, akkor békén hagyja majd. Álmában egy egész doboz nyugtatót bevett míg Steve aludt mellette. A mentőben ébredt, kimosták a gyomrát és pár nap múlva hazamehetett. - Nem engedlek meghalni! - monda Steve. - Halálos beteg vagyok! Azt akarod, hogy szenvedjek az utolsó heteimben? - Nem akarom. - válaszolta a férfi.

- Akkor engedj elmennem! - Veled akarok meghalni! Erika valahogyan sejtette, hogy a férfi ezt akarja és így kétszeresen is bebiztosíthatja magát. Beleegyezett, hogy együtt hajtsák végre az öngyilkosságot. A város melletti nagy erdőben sétálva kinéztek egy elhagyott ösvényt. és egy óra séta után megtalálták az öreg tölgyfát erős vastag ágakkal.

Kora tavaszi péntek délután volt, kézenfogva hazasétáltak, hogy mindent elrendezzenek otthon. A barkácsboltban erős köteleket és kislétrát vásároltak. Vasárnap délután kimentek az erdőbe. A lány levette a ruháját. Ott állt mezítláb egy melltartóban és bugyiban a fára felnézve. Megfordult. A napfényben először őszintén rámosolygott a férfira. - Minden rendben lesz! Ne félj! - Nem félek melletted. - válaszolta a férfi.

Először érzett valamit a férfi iránt. Aki így kitart mellette és kész meghalni is érte, az nagyon szeretheti. De már nem akarta visszafordítani a folyamatot. Megölelték egymást, elbúcsúztak és felmásztak a létrára. Talán a valóságban majd lehet valami. Ez volt a lány utolsó gondolata aztán ellökték a létrát maguk alól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr651780266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása